OPTATIVES EN SECUNDÀRIA PER AL CURS 2018-19

OPTATIVAS EN SECUNDARIA PARA EL CURSO 2018-19

A continuació es detalla l’oferta d’assignatures optatives de Secundària en el nostre centre per al pròxim curs 2018-19 després de revisar les vostres preferències i tenint en compte la disponibilitat horària dels vostres professors:

1r d’ESO: Informàtica i Francés.
2n d’ESO: Informàtica, Francés i Taller de Reforç de Matemàtiques.
3r d’ESO: Informàtica. 
4t d’ESO, dues franges horàries d’optatives:

Primera franja horària: Tecnologia, Francés i Projectes de Plàstica.
Segona franja horària: Tics, Competència Oral en Inglés, i Projectes de Música. 

Si teniu dubtes sobre les optatives que heu triat segons les vostres preferències podeu manar-nos un correu a libros@labaroniagilet.edu.es o telefonar-nos a la secretaria del centre al número 96 262 00 03.

A continuación se detalla la oferta de asignaturas optativas de Secundaria en nuestro centro para el próximo curso 2018-19 después de revisar vuestras preferencias y teniendo en cuenta la disponibilidad horaria de vuestros profesores:

1º de ESO: Informática y Francés.
2º de ESO: Informática, Francés y Taller de Refuerzo de Matemáticas.
3º de ESO: Informática.
4º de ESO, dos franjas horarias de optativas:

Primera franja horaria: Tecnología, Francés y Proyectos de Plástica.
Segunda franja horaria: TICs, Competencia Oral en Inglés, y Proyectos de Música. 

Si tenéis dudas sobre las optativas que habéis elegido según vuestras preferencias podéis mandarnos un correo a libros@labaroniagilet.edu.es o llamarnos por teléfono a la secretaría del centro al número 96 262 00 03.

 

 

COMUNICACIÓ DE VACANTS DE PROFESSORAT

COMUNICACIÓN DE VACANTES DE PROFESORADO

El col·legi La Baronia Sant Antoni Abat de Gilet oferta tres vacants de professorat per a impartir les matèries de:

  • Física i Química
  • Educació Plàstica, Visual i Audiovisual
  • Geografia i Història juntament amb la Religió
  • Economia i Iniciciació a l’Activitat Econòmica i Empresarial

Els requisits a cumplir son els indicats en els documents enllaçats baix.

El colegio La Baronía San Antonio Abad de Gilet oferta tres vacantes de profesorado para impartir las materias  de:

  • Física y Química
  • Educación Plástica, Visual y Audiovisual
  • Geografía e Historia juntamente con la Religión
  • Economía e Iniciación a la Actividad Económica y Empresarial

Los requisitos a cumplir son los indicados en los documentos enlazados abajo.

LLIURAMENT NOTES DE PROVES EXTRAORDINÀRIES

Us comuniquem que el proper dia 4 de juliol es repartiran les notes resultants de les proves extraordinàries realitzades els dies 28 i 29 de juny.  L’horari previst és d’11:30 hores a 13:30 hores.

D’altra banda, recordeu que les famílies que vulguen formar part de la xarxa llibres hauran de dur el lot complet de llibres que hagen utilitzat els seus fills el present curs.

 

 

 

 

CELEBRÀREM LA FI DE CURS 2017-2018

El divendres 22 de juny celebràrem la fi de curs amb diferents actuacions al Centre Cívic de Gilet. Allí ens trobàrem amb paraules emotives per al record, coreografies, representacions, reconeixements i projeccions d’imatges i vídeos que mostraren en pocs minuts tot el treball realitzat al llarg de l’any. Finalment, pares, mares, alumnes i professors ens ajuntàrem al pati del centre per sopar i ballar fins les tantes de la nit. Gràcies a totes i tots els qui heu fet que açò haja sigut possible.

Veure més imatges

 

VIATGE FI DE CURS ALS PIRINEUS

Els alumnes de 4t d’ESO hem anat de viatge de fi de curs a Masella, Andorra i Port Aventura. L’eixida la férem el diumenge dia 17 de juny i només arribar als Pirineus, començàrem les activitats previstes: Paintball, rafting, cavalls, multiaventura, bicicleta de montanya, jocs d’aigua… També podérem gaudir d’animacions nocturnes a l’hotel, piscina, discoteca… Un dels matins el dedicàrem a anar a Andorra per gaudir de les instal·lacions de Caldea i l’últim dia anàrem a Port Aventura. Tornàrem el dijous dia 21 de juny a les 21:00 hores. Ha sigut un viatge molt divertit i ple d’emocions que recomanem a tothom.

 

ANÀREM A PORT AVENTURA

El passat dijous 21 de juny, els alumnes del col·legi La Baronia Sant Antoni Abat de Gilet vàrem acomiadar-nos del curs amb una eixida a Port Aventura. Sigué un dia de diversió, emocions fortes i alegria per veure que ja estan ací les merescudes vacances d’estiu.

 

CELEBREM ACCIÓ DE GRÀCIES

Amb l’arribada de la fi del curs és tradició realitzar una celebració d’Acció de Gràcies. Un moment especial per agrair tot allò viscut, compartit i après. Aquest any, la celebració s’ha centrat en la paràbola dels talents. A tots se’ns dota d’uns talents que després hem d’incrementar i compartir amb els altres.

En Vicent ens parlà de talents com la intel·ligència, l’amistat, el companyerisme… En la celebració, Carmen Maffre ens mostrà una Acció de Gràcies en representació de tots els alumnes de quart d’ESO. Després, tots volgueren donar les gràcies de manera simbòlica encenent un xicotet ciri als peus de l’altar. Per finalitzar, es llegí una carta que enviava Déu als alumnes de quart i que, després, reberen en mà cadascú d’ells i d’elles.

 

ANUNCI DE VACANT PROFESSORAT

El col·legi “La Baronia Sant Antoni Abat” oferta una vacant de professorat per a les matèries  d’anglés i francés”. Els requisits a cumplir son els següents (polsa en la icona):

 

PARTICIPÀREM A LA: “XXIII TROBADA D’ESCOLES EN VALENCIÀ”

El passat dissabte 19 de maig el nostre col·legi participà en la XXIII Trobada d’escoles en valencià del Camp de Morvedre que se celebrava a Gilet. La Trobada començà a les 18:00 hores amb una cercavila pels carrers del poble i continuà amb tallers, paradetes i diferents actuacions. Per finalitzar, hi hagué un sopar popular a la Plaça de l’Estrela. Nosaltres vàrem  contribuir amb uns tallers d’allò més vistosos i entretinguts. Tots els xiquets i xiquetes que passaren per l’espai que ens havien assignat pogueren endur-se diversos records elaborats amb materials reciclats: clauers, xicotetes figures de Sant Antoni Abat i manualitats de paper. Gràcies a totes i tots els qui, d’una manera o d’altra, ens heu acompanyat en aquesta iniciativa.

 

VISITEM EL “MUSEU DE PREHISTÒRIA”

Els alumnes de 1r d’ESO han visitat el museu de prehistòria de València. L’activitat ha sigut d’allò més interessant ja que han pogut ampliar coneixemens al llarg de dues hores sobre la prehistòria, els íbers, romans i visigots. Tot un luxe.

 

FORMACIÓ: “DRETS I RESPONSABILITATS DEL MENOR”

Els alumnes de PMAR, 1r i 2n d’ESO del col·legi la Baronia Sant Antoni Abat han rebut diverses sessions formatives al voltant dels drets i responsabilitats dels menors. L’encarregada de les xerrades ha estat Laura Antoni Piedad, Educadora i llicenciada en criminologia, que ens ha visitat per encàrrec de l’Ajuntament de Gilet. La iniciativa ha estat d’allò més profitosa ja que ens ha servit per conèixer la normativa existent actualment depenent de l’edat de l’infractor; el fet que les normes de convivència cal complir-les tant a casa com fora d’ella i que el Codi Penal ens obliga a ajudar els demés, entre altres.

 

EXCURSIÓ PER  “L’ALBUFERA DE VALÈNCIA”

Els alumnes de 1r d’ESO hem realitzat una excursió a l’Albufera de València amb la finalitat d’aprofundir en el coneixement teòric i pràctic de la diversitat biològica; conèixer l’espai d’este parc natural i la vida humana relacionada amb ell; aprendre nomenclatura de llocs, animals i plantes del parc natural i conèixer la col.lecció paleontològica de la col·lecció Sulema. Una vegada allí, hem aprofitat per refrescar-nos un poc a la platja.

 

COL·LABOREM AMB “MANOS UNIDAS”

Al llarg del curs 2017/2018 hem posat en marxa diverses iniciatives per recaptar diners i ajudar els més necessitats: en Educació Infantil i en Educació Secundària es va realitzar un esmorzar solidari en què col·laboraren les famílies amb les seues receptes. A més, també es va celebrar al nostre col·legi la Holy Run. Amb aquestes accions solidàries hem aconseguit una recaptació de 347,65 € que han estat donats a Manos Unidas.

                                      Gràcies a tots per la vostra col·laboració.

 

TEATRE EN VALENCIÀ: “El pessic de l’amor”

El passat 25 d’abril el alumnes de 1r i 2n anaren a l’Auditori de Torrent a veure una representació teatral en valencià. L’obra en qüestió sigué “El pessic de l’amor”, una versió dinàmica i actual del clàssic Romeu i Julieta que ens ha permés acostar els joves a l’univers de Shakespeare. A l’obra es buscà la complicitat del públic amb un llenguatge quotidià, la tecnologia, el rap i l’ús d’expressions urbanes habituals entre els joves. Una manera original i divertida d’aprendre noves formes de comunicació.

Alumnes de 1r i 2n d’ESO

 

CELEBREM EL DIA DEL LLIBRE

Al col·legi la Baronia Sant Antoni Abat de Gilet hem celebrat el Dia del llibre amb diferents actuacions: Hem organitzat un concurs literari de lírica i narrativa en valencià, anglés, francés i castellà; hem projectat un vídeo per tal de donar a conéixer algunes de les obres seleccionades; hem exposat les poesies més destacades que havien escrit els alumnes i hem fet una publicació per donar a conèixer els alumnes i les creacions guanyadores al concurs literari. Les poesies romandran als corredors del centre al llarg de tota la setmana i la publicació es farà arribar a tots els pares de manera gratuïta.

 

ANÀREM ALS LUDI SAGUNTINI

El passat dilluns 16 de d’abril, els alumnes de Cultura Clàssica vàrem gaudir dels Ludi Saguntini a Sagunt. Allí poguérem visitar dos jaciments arqueològics romans (Via Porticada i la Domus dels Peixos), i vàrem poder vore en persona on i com vivien els nostres avantpassats. Després, vàrem entrar als tallers d’epigrafia romana, on vàrem practicar l’escriptura romana amb papir egipci i tinta, i al taller de cosmètics, on poguérem vore i apreciar com era la vida íntima de la dona romana i quins productes utilitzava per a maquillar-se. Després, contemplàrem el Museu Arqueològic de Sagunt, on vàrem admirar importants restes arqueològiques ibèriques i romanes, tenint així més elements que demostren la riquesa patrimonial i històrica de Sagunt i del Camp de Morvedre en general. En tornar cap a l’autobús, poguérem participar d’algunes activitats al carrer que havien organitzat alumnes més majors i que remataren un matí molt complet i animat. Tornarem l’any pròxim.

 

CONTINUEM AMB LES CLASSES DE XINÉS

Seguint amb la línia de fomentar la variació lingüística, el col·legi la Baronia Sant Antoni Abat de Gilet ofereix la possibilitat d’aprendre xinés de manera gratuïta. Els cursos els impartix el professor Miquel Martí Matías els dimecres de 15:00 a 16:00 hores per a alumnes d’ESO i de 16:00 a 17:00 hores per a alumnes de Primària. Si et sents atret per la cultura oriental, no pots perdre esta oportunitat. Vine i informa’t.

Alumnes de xinés al Centre
Alumnes amb el professor de xinés.

 

FALLES 2018

El col·legi la Baronia Sant Antoni Abat de Gilet ha volgut participar de les Falles amb diferents actuacions: l’alumnat d’Educació Infantil ha plantat una preciosa Falla centada en el tema dels contes: La sireneta, Els pirates i La casa de xocolata; han exposat les seues vistoses disfresses i, a més, s’ha oferit un suculent esmorzar als pares i mares que ens han volgut acompanyar. D’altra banda, els alumnes d’ESO han anat pel poble de Gilet a visitar la Falla d’enguany i participar de la festa amb els fallers.

Falla Educació Infantil 2018
Alumnes d’ESO a la Falla de Gilet

Veure més imatges

 

ESMORZAR SOLIDARI A FAVOR DE “Manos Unidas”

Amb motiu de la Campanya “Compartix el que importa” de l’ONG Manos Unidas, i amb la finalitat de despertar entre els nostres alumnes l’esperit solidari, el dimarts 13 de març hem celebrat al col·legi un esmorzar solidari. Aquest esmorzar ha consistit en muntar un mercat a l’hora del pati amb les aportacions voluntàries que han fet part de l’alumnat i del professorat: coca de llanda, truita de creïlles, pizza, begudes… La recaptació final s’ha destinat íntegrament a la campanya de Manos Unidas.

 

CELEBRÀREM LA JORNADA DE PORTES OBERTES

El passat 7 de març, al col·legi la Baronia Sant Antoni Abat de Gilet celebràrem la Jornada de Portes Obertes. Una jornada on es varen barrejar actuacions lúdiques, culturals, formatives i informatives per a totes aquelles persones que volgueren compartir experiències divertides i, alhora, assabentar-se tant dels servicis que ofereix el Centre com de les previsions de futur.

Com no podia ser d’una altra manera, oferírem una gran varietat de tallers i actuacions dirigides tant a l’alumnat i pares d’ESO com als d’Educació Infantil: participaren en diversos tallers, vérem la representació teatral “Vaya Película” que havien preparat els alumnes d’ESO”, participàrem en la marxa solidària “Holy Run” i ens menjàrem un suculent berenar amb dolços i xocolata.

Els tallers que organitzàrem per a l’alumnat i pares d’ESO i d’Infantil foren: tallers de cuina, racó literari, xinés, manualitats, rocòdrom, graffitis, teatre, marxa solidària, anglès, jocs de rol, mascletà, taller de reciclatge, just dance, taller de restauració, activitats esportives, globoflèxia, divercuina, maquillatge, animació musical i estampació.

Veure més imatges

 

ELS ALUMNES ESTAN D’INTERCANVI A FRANÇA

Els alumnes de 3r d’ESO de Francés es troben d’intercanvi a França. L’eixida cap el país veí sigué el 5 de març i la tornada està prevista per al 12 del mateix mes. Sense cap mena de dubte, serà tota una experiència que no sols els permetrà conéixer un país diferent i millorar la llengua francesa sinó que, a més, aprendran a moure’s en ambients i situacions als quals no estan acostumats.

Veure més imatges

 

Anàrem a veure “MAMMA ÀFRICA

El dimecres 28 de febrer els alumnes de Música del Centre anaren a Torrent a veure l’espectacle Mamma Àfrica: una original manera de submergir-se en la saviesa popular d’Àfrica. Una manera de mirar a un poble que utilitza les arts com a funció social i de mostrar com de variada és la música a l’Àfrica.    Us la recomanem!

 

Continua el taller “ENGLISH GAMES”

Qui pense que aprendre anglés és avorrit, que es passe pel nostre taller “English Games” i la nostra professora Elena us farà canviar d’opinió. En aquesta ocasió, hem recreat espais on l’alumnat ha pogut simular situacions de comunicació reals. Les imatges ho diuen tot… Els propers tallers seran els dijous de 15:00 a 16:00 hores. T’animes?

 

EL CENTRE APOSTA PER LA VARIETAT LINGÜÍSTICA

 

FORMACIÓ: Avaluació proactiva

El professorat del col·legi La Baronia Sant Antoni Abat de Gilet ha rebut un curs de formació relacionat amb l’Avaluació proactiva: una novedosa metodologia que pretén no sols avaluar i analitzar els resultats acadèmics de l’alumnat sinó, a més, corregir els errors detectats i influir en la millora de les seues competències.

Celia i Mª Carmen foren les ponents.

 

EL CENTRE ACULL: Una exposició única

TEATRE EN ANGLÉS: Hotel Canterville

El passat 8 de febrer el alumnes de 1r, 2n i 3r d’ESO anaren a l’Auditori de Torrent a veure una represetació teatral en anglés. L’obra en qüestió sigué “Hotel Canterville”, una adaptació còmica inspirada en el clàssic conte de fantasmes d’Oscar Wilde “The Canterville Ghost”. A l’obra vérem amb sorpresa com s’entremesclaven mafiosos, Elvis i part de l’alumnat assistent. Una manera original i divertida d’aprendre anglés.

Alumnes a l’Auditori de Torrent
CELEBREM EL DIA DE LA PAU

Al Centre hem celebrat el Dia Internacional de la Pau amb diferents actuacions: hem realitzat sessions de tutoria destinades a conscienciar sobre l’evident necessitat de fomentar la Pau al món; hem estudiat la vida i hem confeccionat murals a partir de figures representatives de la Pau al llarg dels segles XX i XXI: Pare Àngel García, Teresa de Calcuta, Malala Yousafzai, Nelson Mandela, Vicente Ferrer, Rigoberta Menchú, Dalai Lama i Mohandas Ghandi. Finalment, hem eixit alumnes i professors al pati del Centre i hem format el símbol de la Pau ajudats d’una gran quantitat de coloms de paper blancs, que prèviament havíem confeccionat a les aules.

CELEBREM SANT ANTONI ABAT

El 17 de gener celebrem al Centre Sant Antoni Abat. Com no podia ser d’una altra manera, hem dedicant part de la jornada a conèixer la figura de Sant Antoni Abat, a reflexionar sobre les seues actuacions i a realitzar diverses activitats: Després de menjar una suculenta xocolatada, hem gaudit practicant rocòdrom,  jocs de taula, just dance i activitats esportives. Per finalitzar, hem cremat un ninot que prèviament havien confeccionat els alumnes de Tecnologia de 4t d’ESO i que simbolitzava tot allò que voldríem cremar: la pobresa, les desigualtats, les guerres…

FORMACIÓ: Internet i Noves Tecnologies

Un expert de la Guàrdia Civil oferí diversos cursos formatius tant a pares i mares com a alumnes del Centre. Els cursos giraren al voltant de les noves tecnologies i resultaren d’allò més interessants: no sols serví per informar dels perills d’Internet sinó que, a més, permeté conéixer la normativa vigent relacionada amb el mal ús d’aquestes ferramentes.

 

CALENDARI ESCOLAR curs 2017-2018

En els següents enllaços poden consultar i descarregar el calendari escolar d’Educació Infantil i Secundària del curs 2017-2018.

INFANTIL SECUNDÀRIA
BON NADAL!

Al col·legi la Baronia Sant Antoni Abat de Gilet hem donat la benvinguda al Nadal amb diferents actuacions: els dies previs al 22 de desembre, realitzàrem sessions de sensibilització de cara a la campanya del quilo que cada any organitza Cáritas per ajudar la gent més desfavorida. També organitzàrem concursos de targetes de Nadal, decoràrem el centre amb motius nadalencs i muntàrem un betlem d’allò més bonic. L’últim dia de curs, tingué lloc una celebració a l’església on comptàrem amb la visita d’una representant de Cáritas, projectàrem pel·lícules a les tutories, gaudírem d’activitats lúdiques al pati del col·legi i ens ho passàrem en gran a les tutories: férem l’amic invisible, compartírem dolços, ballàrem, riguérem i entregàrem a Cáritas tot el menjar que havíem replegat.

La comunitat educativa del col·legi La Baronia Sant Antoni Abad vos desitja bon Nadal i pròsper 2018!

MENÚ ESCOLAR curs 2017-2018

El Col·legi la Baronia Sant Antoni Abat disposa d’un servici de menjador en les seues instal·lacions, tant per a alumnes com per a professors. El menjar s’elabora diàriament en el mateix Col·legi, i està especialment pensada per a proporcionar als nostres alumnes una dieta sana i equilibrada. Els menús del menjador poden ser consultats online a través de l’apartat següent “Serveis/Menjador/Menú escolar” o polsant en la següent icona: 

RENOVAT EL CONSELL ESCOLAR 2017

Seguint la Resolució de 13 de setembre de 2017 de la Direcció General de Política Educativa, el passat dimecres 23 de novembre celebràrem al centre eleccions al Consell Escolar.

Una vegada realitzat l’escrutini, informem de què han sigut elegits com a nous membres del Consell Escolar del col·legi la Baronia Sant Antoni Abat de Gilet: Mª Amparo Ugena Brotons, Mª José Polo Escrig i Elena Vallet Martínez, com a representants dels professors; Maria Garriga Ortega i Claudia Campos Rozalén, com a representants dels alumnes; Noemí Guiot Serra, com a representant d’administració i serveix i, com a representats dels pares/mares, Mari Carmen García González, Susana González Pereo i Susana Torrijo García.

Alumnes votant.
ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR 2017

Segons la Resolució de 13 de setembre de 2017 de la Direcció General de Política Educativa sobre eleccions a consells escolars de centres docents no universitaris sostinguts amb fons públics de la Comunitat Valencia, es convoquen eleccions a consell escolar.

En aquest procés electoral, els membres a renovar al nostre Centre són: 3 representants de professors/es, 3 representants de pares/mares, 2 representants d’alumnes i 1 representant d’administració i serveis.

La Junta Electoral, una vegada constituïda d’acord amb el reglament vigent, establix el següent calendari electoral.

LA BARONIA SANT ANTONI ABAT Contra la Pobresa

El 17 d’octubre és el Dia Internacional per a l’Eradicació de la Pobresa. Este dia tant especial gira enguany al voltant del lema “Junts contra la pobresa”. Un lema que posa en relleu la necessitat d’una aliança vertaderament mundial en la lluita contra la pobresa, on participen de manera activa tant els països desenrotllats com els països en desenrotllament.

Al nostre Centre, hem volgut participar en la iniciativa amb una activitat de conscienciació i hem repartit polseres blanques entre l’alumnat i el professorat per a manifestar la nostra voluntat de què s’acabe la pobresa al món. Després, ens hem fotografiat per tutories i hem enviat les fotos a www.pobresazero.org. Junts podem!

INFORMACIÓ GENERAL Menjador

Polsant en els següents enllaços podran accedir a la informació sobre el menjador escolar:

CONVIVÈNCIA A SANT ESPERIT

Alumnes i professors del col·legi la Baronia Sant Antoni Abat de Gilet hem celebrat la tradicional jornada de convivència d’inici de curs a Sant Esperit. Ha sigut un dia intens i entretingut des del primer moment ja que hem hagut de pujar a la muntanya a peu. Una vegada a Sant Esperit, hem esmorzat de valent per recuperar forces i hem gaudit amb totes les activitats que teníem previstes: hem realitzat un mapa mental per tutories a partir de la idea “Fes el que voldríes que et feren a tu”, hem hagut de superar variades i divertides proves d’habilitat al llarg de la muntanya i hem practicat diversos esports. Una jornada que ha servit per a gaudir, conviure i conéixer-nos millor.

COMUNICAT DE L’AMPA ALS PARES/MARES D’ALUMNES D’ESO

Una vegada reunida la Junta General de l’AMPA d’ESO amb els pares i mares d’alumnes es comunica el següent:

1.- Els alumnes de 1r i 2n d’ESO continuen sense tindre dret al servei de transport.

2.- Els alumnes de 3r i 4t d’ESO caldrà que estiguen demà a la seua parada a l’hora establerta.

HORARI RUTES DE TRANSPORT ESO

Els comuniquem que provisionalment els alumnes tindran el següent horari en les Rutes de transport:

Ruta 1:

Algar: 7:45 h.

Alfara de la Baronia: 7:50 h.

Algímia d’Alfara: 7:55 h.

Torres Torres: 8:00 h.

Estivella: 8:05 h.

Ruta 2:

Segart: 7:45 h.

Estivella: 8:00 h.

Albalat: 8:o5 h.

Petrés: 8:10 h.

Segons Inspecció Educativa els alumnes de 1r i 2n d’ESO no tenen dret a transport escolar.

Llibres ESO curs 2017/2018

“PENDENT D’ACTUALITZACIÓ PER AL CURS 2018-2019”

Per a adquirir els llibres de text en el centre han de fer-ho a través del mòdul “Tenda virtual/Catàleg”. Per a saber els passos que s’ha de seguir visualitze els segments documents: 

  1. Aclaracions web
  2. Tutorial “Tenda virtual/Catàleg”

Polse en els següents accessos per a visualitzar els llistats dels llibres en format pdf:

btn_catalogo_libros

Anunci de vacant curs 2017/2018

Art. 60 de la LODE y ORDE 7/2013 de 30 de gener de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport

El col·legi La Baronia Sant Antoni Abat oferix un lloc de professor/a. Per a obtindre més informació polse en la icona següent: