Serveis / Servicios

Informació del menjador

Serveis/Informació

El menjador escolar és un servei necessari per a moltes famílies, per això cal donar-li  la importància que es mereix. És un temps de relaxament, de relació, de comunicació i d’aprenentatge. Per això, és tant necessari treure’n profit.

Treballarem els hàbits relacionats amb l’alimentació, la salut i la higiene, l’autonomia personal i les relacions humanes en un lloc on, a més a més, es poden fer amics, xerrar amb ells i relacionar-se amb altres xiquets/tes d’edats diferents. El menjador és un espai on descobriran menjars i gustos nous i desenrotllaran habilitats socials, a més d’aprendre a conviure amb la diversitat cultural mitjançant activitats esportives i manualitats.

En definitiva, el nostre objectiu primordial és que els xiquets i xiquetes veiessen el menjador com un espai on poden menjar, però alhora on s’ho poden passar d’allò més bé.

La gestió del menjador va dirigida a cobrir totes les necessitats que planteja el seu funcionament; l’administració del personal, el suport i la planificació educativa, i és el propi centre qui la realitza.

Durant el temps de migdia es creen les condicions i l’ambient per a què l’alumnat puga gaudir de les possibilitats pedagògiques que té el temps de menjador i alhora puga reprendre positivament l’activitat lectiva de la vesprada.

Síguenos y danos un "like":

También puede interesarte...